ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата

...
ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата
Коментари Харесай

Изненадващо ВМРО иска преглед на коалиционното споразумение за управлението

ВМРО ще изиска обзор на съглашението, по което работи ръководещата коалиция, съобщи пред БНР Искрен Веселинов, зам.-председател на партията и на парламентарната група „ Обединени патриоти “. Изявлението е изненадващо с оглед декларирания отвод от вицепремиера Красимир Каракачанов за търсене на преразглеждане на съглашението.
 Красимир Каракачанов: Няма да желая преформатиране на обединението
Според него " в случай че нещо не върви, би трябвало да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите ".

Доброто показване на Вътрешна македонска революционна организация на евровота за Веселинов е " разумно " и вследствие на " работата, която партията свърши в Народното събрание и ръководството “. Тръгнахме без паника към тези избори, увери той.

" Обединени патриоти " са образувани, с цел да извадят Движение за права и свободи от властта - увери той, само че призна, че в дребната коалиция няма единодушие от есента на предходната година.

" Нямаме желание да слагаме въпроса за това съглашение, само че имаме желание да разберем съществуват ли сътрудниците ни като такива. Бихме инициирали такава среща, в случай че забележим предпочитание за взаимна работа. Инициирахме задоволително мотиви, само че без съответен резултат “.

Той дефинира връзката с ГЕРБ като " естествена ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР