ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата

...
ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата
Коментари Харесай

ВМРО иска преглед на коалиционното споразумение за управлението

ВМРО ще изиска обзор на съглашението, по което работи ръководещата коалиция. Това съобщи заместник-председателят на партията и на парламентарната група " Обединени патриоти " Искрен Веселинов пред БНР.
Според него това е обикновено, защото към момента са по средата на мандата и в случай че нещо не върви, би трябвало да се подхващат ограничения.
Веселинов дефинира като " логически " резултата на Вътрешна македонска революционна организация на европейските избори. Според него той бил резултатът от работата, която партията е свършила в Народното събрание и ръководството. Тръгнахме без паника към тези избори, уточни той.
Причината за съществуването на формата " Обединени патриоти " беше да се извади Движение за права и свободи от властта, подсети още Веселинов. Той обаче добави и че единодушие в по този начин наречената " дребна коалиция " няма от есента на предходната година.
Нямаме желание да слагаме въпроса за това съглашение, само че имаме желание да разберем съществуват ли сътрудниците ни като такива, изясни той и увери, че от Вътрешна македонска революционна организация биха инициирали такава среща, в случай че видят предпочитание за взаимна работа.
По отношение на ГЕРБ Веселинов дефинира връзката с партията на Борисов като " естествена ".
Припомняме, след изборния ден водачът на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов изрази недоволството си от държанието от техните съдружни сътрудници от " Атака " по време на евроизборите. Той съобщи, че не знае по какъв начин ще се гледат в очите и по какъв начин отсега нататък ще работят с атакистите.
В късия си коментар след изборите водачът на НСФБ Валери Симеонов акцентира, че положението на обединението не зависи от изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР