ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата

...
ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата
Коментари Харесай

ВМРО иска преглед на коалиционното споразумение за управлението

ВМРО ще изиска обзор на съглашението, по което работи ръководещата коалиция, съобщи пред БНР Искрен Веселинов, заместник-председател на партията и на парламентарната група " Обединени патриоти ". 

" Смятам, че това е обикновено. Ние сме по средата на мандата и в случай че нещо не върви, би трябвало да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите. Това е първото, което би трябвало да се направи и всичко оттова насетне ще последва естествено ", сподели той в изявление за предаването " Неделя 150 " на стратегия " Хоризонт ". 

Веселинов дефинира като " логически " резултата на Вътрешна македонска революционна организация на европейските избори, " като резултат от работата, която партията свърши в Народното събрание и ръководството ". " Тръгнахме без паника към тези избори ", сподели още той. 

Причината за съществуването на формата " Обединени патриоти " беше да се извади Движение за права и свободи от властта. 

Веселинов сподели още, че единодушие в по този начин наречената " дребна коалиция " няма от есента на предходната година. 

" Нямаме желание да слагаме въпроса за това съглашение, само че имаме желание да разберем съществуват ли сътрудниците ни като такива. Бихме инициирали такава среща, в случай че забележим предпочитание за взаимна работа. Инициирахме задоволително мотиви, само че без съответен резултат ". 

В същото време Веселинов дефинира като " естествена " връзката с ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР