ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата

...
ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: ВМРО ще иска преразглеждане на коалиционното споразумение

ВМРО ще изиска обзор на съглашението, по което работи ръководещата коалиция, съобщи пред БНР Искрен Веселинов, заместник-председател на партията и на парламентарната група „ Обединени патриоти “.
„ Смятам, че това е обикновено. Ние сме по средата на мандата и в случай че нещо не върви, би трябвало да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите. Това е първото, което би трябвало да се направи и всичко оттова насетне ще последва естествено “, сподели той.

Веселинов дефинира като „ логически “ резултата на Вътрешна македонска революционна организация на европейските избори, „ като резултат от работата, която партията свърши в Народното събрание и ръководството “.

„ Тръгнахме без паника към тези избори “, сподели още той. Причината за съществуването на формата „ Обединени патриоти “ беше да се извади Движение за права и свободи от властта. Веселинов сподели още, че единодушие в по този начин наречената „ дребна коалиция “ няма от есента на предходната година.

„ Нямаме желание да слагаме въпроса за това съглашение, само че имаме желание да разберем съществуват ли сътрудниците ни като такива. Бихме инициирали такава среща, в случай че забележим предпочитание за взаимна работа. Инициирахме задоволително мотиви, само че без съответен резултат “. В същото време Веселинов дефинира като „ естествена “ връзката с ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР