ВМРО с остра позиция срещу искането на френския евродепутат Карима

...
ВМРО с остра позиция срещу искането на френския евродепутат Карима
Коментари Харесай

ВМРО ни брани от нови световни извратени тенденции

ВМРО с остра позиция против настояването на френския евродепутат Карима Дели, която желае да се смъкна клипа на българското председателство. Крайностите във възприемането на " нормалността " се изродиха в перверзност , декларират воеводите.

" Ние от Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване сме възмутени от позицията на френския евродепутат Карима Дели, че формалната видео реклама на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз би трябвало да бъде спряна неотложно поради обръщение, което счита за политически неточно.

Припомняме, че клипчето стартира с думите: " България - когато я срещнете за първи път, може да Ви даде неверен сигнал. Помнете - тук " не " може да значи " да ". Не че се пробва да Ви обърка, просто Ви кани да я опознаете сами ", показва от партията.

 С три видеоклипа за 202 хиляди лева разкриват България като „ прикрито украшение “ за Европа
С три видеоклипа за 202 хиляди лева разкриват България като „ прикрито украшение “ за Европа

Лиляна Павлова ги показа пред публицисти в НДК

" За адекватността на самото наличие, не е мястото и времето да се приказва, само че сме безапелационни, че да се търси подтекст за полов тормоз е извънредно, грозно, неуместно и неприемливо ", пишат воеводите.

" На това тук по нашенски ние му споделяме: " Да търсиш под вола теле " - нещо, което точно тези неолиберални общности се пробват да осъществят и да ни убедят, че е обикновено ", считат от Вътрешна македонска революционна организация.

Contrairement à ce que prétend ce clip officiel du Conseil de l' #UE dont la #Bulgarie prend la présidence ce mois-ci: un "non " ne veut jamais dire "oui "! (22'). Règle de base du #consentement et du respect des #femmes.
Je demande son retrait #metoohttps://t.co/dqffay4XYL pic.twitter.com/9QsqgimPfE
— Karima Delli (@KarimaDelli) 10 януари 2018 година

Ето какво разгласява Карима Дели в обществената мрежа Туитър: " Едно " не " в никакъв случай не може да значи " да ". Това е главно предписание за единодушие и ценене на дамите. Искам отдръпването (на видеоклипа) ", добавяйки хаштага на акцията против полов тормоз , която взриви Холивуд - #metoo.

" Това е следващият образец за извратената криворазбрана действителност , в която " Зелените ", чиито представител в Екологичен потенциал е Дели, живеят и неприемливите стандарти, които крайните либерали в Европа се пробват да насаждат ", нападат воеводите.

" Припомняме, че подобен е и казусът с Истанбулската спогодба, която под маската за предварителна защита от насилието над дами прокарва неприемливи текстове като " обществен пол ", " разчупване на стандартите за мъж и жена ", официализиране на термина " джендър ", както и въвеждане на трансджендър образование в детските градини и учебните заведения ", считат хората на Красимир Каракачанов.

" Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че в България има вековни полезности, морал и обичаи, които ще продължим да отстояваме и браним от новите, извратени " международни трендове " , заканиха се воеводите.

Ако през днешния ден страната ни допусне сходна провокация, то на следващия ден и " Добър ден! " ще бъде мотив за каузи за полово принуждение , притесняват се те.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР