ВМРО с двама евродепутати. Освен водачът на листата Ангел Джамбазки,

...
ВМРО с двама евродепутати. Освен водачът на листата Ангел Джамбазки,
Коментари Харесай

ВМРО изпраща двама свои представители в ЕП

ВМРО с двама евродепутати. Освен лидерът на листата Ангел Джамбазки, в европарламента се чака да влезе с преференциален избор и режисьорът Андрей Слабаков. Резултатът от вота задава нов звук на връзка в коалиция " Обединени патриоти ", съобщи водачът на партията Красимир Каракачанов.

Добрият избирателен резултат на Вътрешна македонска революционна организация се дължи на мощните и потвърдени в обществото персони в листата, съобщи Красимир Каракачанов.
Красимир Каракачанов, водач на Вътрешна македонска революционна организация: Близо 60% от гласувалите за нашата листа са дали своят вот преференицално за някой от претендентите.
Това обяснявало и напредването на режисьора Андрей Слабаков от четвърта позиция на втора. А консолидацията на патриотичния избор зад листата на Вътрешна македонска революционна организация Каракачанов изясни по този начин.
Красимир Каракачанов, водач на Вътрешна македонска революционна организация: Години наред ние работим за едни и същи дела, които хората ги разбират-циганският въпрос, незаконната емиграция, демографсаката рецесия, престъпността и така нататък  © БГНЕС
Според Каракачанов, стабилността на управническата коалиция не е застрашена от проблемите измежду патриотите, ескалирали по време на акцията ".
Красимир Каракачанов, водач на Вътрешна македонска революционна организация: Аз нямам желание да скапвам нещо, само че надали ще продължим по същия метод. Най-малкото което е, персонално аз и моите сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация, ще спрем да бъдем арбитри в непознати кавги.
Вътрешна македонска революционна организация ще продължи да работи по своята стратегия, която е отворена и за сътрудници от дребната коалиция.
 В Екологичен потенциал влизат представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация, „ Демократична България “ В Екологичен потенциал влизат представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация, „ Демократична България “
Пет партии ще имат депутати в Европейския парламент. Това демонстрират резултатите при обработени 95 % от изборните протоколи от вчерашния избор. Със сигурн...
Още по тематиката ЕВРОИЗБОРИ 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР