ВМРО преизбра Красимир Каракачанов за председател на партията. Делегатите на

...
ВМРО преизбра Красимир Каракачанов за председател на партията. Делегатите на
Коментари Харесай

ВМРО очаквано преизбра Каракачанов

ВМРО преизбра Красимир Каракачанов за ръководител на партията. Делегатите на конгресът преизбраха досегашните членове на националното управление. Промяна има единствено в разширения състава на Националния изпълнителен комитет, който се усили с трима души.
Каракачанов съобщи, че обединяването на патриотите е опция за България и би трябвало да се резервира тази обединението. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация сподели още, че те няма да вземат участие в сепаративни дейности против сътрудниците си.

По време на конгреса бе коментирана и новината за оставката на правосъдния министър Цецка Цачева. Народният представител от Вътрешна македонска революционна организация и заместник-председател на партията Юлиан Ангелов в съобщи пред медиите, че оставката й е персонален избор, и Вътрешна македонска революционна организация поддържат моралния акт на Цачева.

Ангелов счита, че по този начин би трябвало да се работи в българската политика. " Нормално е, когато има съответни обвинявания към теб, като човек, който представляващ изпълнителната власт, да предприемеш сходно деяние ", съобщи още зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

" За момента ръководещата коалиция е постоянна, нямаме искания за министър на правораздаването, който да заеме мястото на Цецка Цачева. Има си министър-председател, той ще си направи съответното предложение. Въпросът е самата оставка да бъде призната от премиера ", съобщи Анеглов.

Той изрази вяра институциите да създадат справедливи инспекции по всички случаи. Ако всичко е изрядно и законово, да го оповестят, в случай че има нарушавания и заобикаляне на закона, надлежно хората, които са го създали да понесат своите наказания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР