ВМРО представи своите предложения за кмет на Русе. Три от

...
ВМРО представи своите предложения за кмет на Русе. Три от
Коментари Харесай

ВМРО предложи четири кандидатури за кметския пост в Русе

ВМРО показа своите оферти за кмет на Русе. Три от кандидатурите са на добре познати партийни лица, а четвъртата е на жена, която съставлява гражданската квота.
Във вътрешната конкуренция за кметския пост в крайдунавския град от патриотичната организация се включват регионалният шеф Галин Григоров, депутатът и зам.-председател на ВМРО Искрен Веселинов, общинският консултант и съпредседател на групата „ ВМРО-Глас национален “ в Общинския съвет Иво Пазарджиев и бизнес мениджърът в банка Луиза Попова от гражданската квота. Последната работи от 15 години в банковия бранш и познава дребния и междинния бизнес и е била в листата за общински съветници на Вътрешна македонска революционна организация и на предходните избори. 
Искрен Веселинов, който до момента три пъти е взел участие от Вътрешна македонска революционна организация в битката за градоначалническия пост, съобщи, че до края на август ще се знае дефинитивно вътрешната номинация на партията и че предстоят диалози с политически обединения „ център – дясно “ – ДСБ, Съюз на демократичните сили, НФСБ, Глас национален, за вероятно издигане на общ претендент. Желанието на Вътрешна македонска революционна организация е за смяна и да не се допусне избирането на кмет от ГЕРБ или Българска социалистическа партия. В листата за общински съветници, 50% от местата в нея ще са от гражданската квота, като се чака мнението на русенските жители.   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР