ВМРО предлага държавата и общините да могат да освободят засегнатите

...
ВМРО предлага държавата и общините да могат да освободят засегнатите
Коментари Харесай

ВМРО предлага засегнатите от кризата фирми да не плащат данъци и наеми

Вътрешна македонска революционна организация предлага страната и общините да могат да освободят засегнатите компании и физически лица от заплащането на наеми, локални налози и такси до приключване на изключителното състояние. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Вътрешна македонска революционна организация са част от ръководещата коалиция сред ГЕРБ и " Патриотите ". Към момента няма изясненост дали настояването им ще бъде подкрепено от партията на Бойко Борисов.

Предложението за смяна в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, с което да се даде опция на министрите, регионалните шефове и общинските препоръки да взимат такива решения е импортирано в Народното събрание от заместник-председателяна Вътрешна македонска революционна организация и съпредседател на ПГ " Обединени патриоти " Искрен Веселинов и група народни представители.

Освобождаването от заплащания на патенти, локални налози и такси и наеми на държавни и общински терени за времето на рецесията е стъпка, която ще даде късмет на потърпевшите бизнеси и хора да се възстановят след изцяло съответния и наложителен режим на ограничавания в България, стимулират се от Вътрешна македонска революционна организация.

Според партията мярката е извънредно наложителна поради обстоятелството, че стотици хиляди хора са директно наранени от въведените ограничения и са във фактическа неспособност да покриват тези разноски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР