ВМРО показа, че олицетворява българския патриотизъм. А Ангел Джамбазки е

...
ВМРО показа, че олицетворява българския патриотизъм. А Ангел Джамбазки е
Коментари Харесай

Каракачанов: ВМРО олицетворява българския патриотизъм

ВМРО сподели, че въплъщава българския национализъм. А Ангел Джамбазки е най-разпознаваемият евродепутат. Това разяснява водачът на партията, вицепремиерът Красимир Каракачанов. Той съобщи, че още не е ясно дали партията изпраща в Брюксел един или двама евродепутати. Но посочи като плюс обстоятелството, че половината от гласоподавателите на Вътрешна македонска революционна организация са употребявали преференция. Предстои да забележим кой отива в европарламента, сподели Каракачанов.

ВИЖ ОЩЕ: Нови престрелки при патриотите

Благодаря на всички, които не се повлияха от разпиляването на патриотичния избор и гласоподаваха за нас, сподели лидерът на листата Ангел Джамбазки. Той още един път показа листата на Вътрешна македонска революционна организация и благодари на всеки от тях. Искахме да обединените патриоти да се явим дружно на изборите, само че другите избраха да си премерим резултатите. Е, те са ясни, сподели още Джамбазки.

Всички евродепутати да се съберем незабавно след оповестяване на окончателните резултати и да си разпределим дилемите, сложени ни от българския народ, предложи на сътрудниците си от другите партии Джамбазки.

54% от гласоподавателите, дали своят вот за Обединените патриоти на парламентарните избори 2017 година, през днешния ден са избрали Вътрешна македонска революционна организация, сочат данните на Алфа рисърч.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР