ВМРО подкрепя идеята вицепремиерът да бъде излъчен от НФСБ. Лидерите

...
ВМРО подкрепя идеята вицепремиерът да бъде излъчен от НФСБ. Лидерите
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: ВМРО подкрепя идеята вицепремиерът да бъде излъчен от НФСБ

ВМРО поддържа концепцията вицепремиерът да бъде излъчен от НФСБ. Лидерите ще оповестят окончателното име, когато бъде решено. Валери Симеонов ще продължи да работи като народен представител, защото е определен от народа. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и народен представител от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Трябва да бъде чут гласът на протестиращите, а в случай че са рационални настояванията им - да бъдат изпълнени ", сподели още той.

Относно тематиката за налога за старите коли Веселинов разяснява: "Лесно е да се кажа, че 10 или 15 лв. са малко от джоба на потребителите, само че тук приказваме за нараствания от 30-40%. Темата би трябвало да се преразгледа, само че няма да подкрепим ветото на президента ".

"Обсъдихме вероятната оставка на Красимир Каракачанов. Когато един министър има високо доверие измежду хората и се е заел с тежката задача за рационализация на армията, ще е неуместно той да подаде оставка. Естествено, че ще има хора, които го клеветят ", приключи Искрен Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР