ВМРО организира протест пред сградата на Централната избирателна комисия (ЦИК).

...
ВМРО организира протест пред сградата на Централната избирателна комисия (ЦИК).
Коментари Харесай

ВМРО организира протест пред сградата на ЦИК

Вътрешна македонска революционна организация провежда митинг пред постройката на Централната изборна комисия (ЦИК). На митинга се събраха стотици симпатизанти на партията, оповестяват от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Тяхното неодобрение бе подбудено от разкриването на огромен брой изборни секции в Турция за вота на 2 октомври. Демонстрацията беше предвождана от тримата съпредседатели на Вътрешна македонска революционна организация - Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди.

Вътрешна македонска революционна организация посочи, че от години се бори против намесата на Турция в изборния развой . От партията показаха, че предходната година 45-ото Народно събрание е унищожило техните старания.

Протестиращите упорстваха за пояснение на Изборния кодекс, преустановяване на опцията в секциите да се приказва на език, друг от българския и да не се позволява пропаганда в секциите.

От Вътрешна македонска революционна организация са безапелационни, че в Турция, има съвършено смазана машина за операция на гласовете и това не е в интерес на България.
 Безпрецедентен брой машини за вота в чужбина - 539
Безпрецедентен брой машини за вота в чужбина - 539

Най-големият брой машини са 220 в Турция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР