ВМРО няма да регистрира листи и ще участва в изборите

...
ВМРО няма да регистрира листи и ще участва в изборите
Коментари Харесай

ВМРО отказва да регистрира листи и започва кампания „Не подкрепям никого“

ВМРО няма да записва листи и ще взе участие в изборите за Народно събрание с дейна акция „ Не поддържам никого “.

Това оповестиха от партията в известие до медиите.

„ Когато непознати посолства и маргинален избор диктуват българската политика, единственият избор е протест! “, споделят от Вътрешна македонска революционна организация.

И Допълват: „ Две години едни и същи политически партии се възпроизвеждат в Народното събрание, харчейки милиони левове за акции и избори. Две години политически импотентни планове се боричкат за власт. Две години - празненство на политическия нарцисизъм “.

С тази цел Вътрешна македонска революционна организация се обърна към Има Такъв Народ, „ Български напредък “ и други политически субекти, с които можехме да намерим общо схващане по въпросите на единодушието и политическия разговор, смяна на конституционния модел и усилване на пълномощията на президента, Македонския въпрос и други

За страдание вътрешнополитически и външни фактори осуетиха опита за образуване на българска национална мощ, която действително да съставлява елементарните български жители в Народното събрание. Надделя и политическият нарцисизъм, битката за позиции и дотации, в която ние не желаем да участваме.

За следващ път ни се оферират избори без избор. И все едно е дали ще се гласоподава за един или различен полюс, тъй като се чака непознати геополитически вектори да съберат несъбираемото. Тоест цялостна загуба на суверенитет. Или отново да няма държавно управление - т.е. празненство на безотговорността. Моделът е сгрешен! Системата има потребност от смяна. Затова присъединяване в избори е безсмислено!

Започваме дейна акция „ Не поддържам никого “, с цел да покажем, че хората, които не желаят да живеят в този надут от непознати посолства балон, са мощ, която към момента не е разгърнала своя капацитет. Това са хора, които имат какво кажат и техният глас има значение не по-малко от купения цигански, корпоративния или турски избор, споделят още от Вътрешна македонска революционна организация.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР