ВМРО не планира да се яви на избори в големи

...
ВМРО не планира да се яви на избори в големи
Коментари Харесай

ВМРО не планира да се яви на избори в коалиция с други политически сили

ВМРО не възнамерява да се яви на избори в огромни обединения - нито с ГЕРБ, нито с Българска социалистическа партия. Това разяснява в Разград Искрен Веселинов - заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ и ръководител на комисията по районно развиване в Народното събрание.

По думите му, Вътрешна македонска революционна организация има разнообразни визии по доста проблеми, като се стартира от сферата на данъчното облагане до демографските, по тази причина общо явяване с ГЕРБ на избори е невероятно.

Според Веселинов концепцията е Вътрешна македонска революционна организация като обединител на патриотичното пространство да продължи тъкмо като патриотична групировка.

В средносрочна вероятност патриотизмът ще има напредък и скоро Вътрешна македонска революционна организация ще може да бъде независима опция, а не дребен сътрудник в един или различен тим, сподели още националният представител.

Той уточни, че международният дневен ред е върнал патриотизма като наклонност. Смятам, че тази наклонност работи в интерес на хора като нас, които в никакъв случай не са имали други политически убеждения с изключение на патриотичните и идва време и на този тип политика да се възвърне и да бъде в основата на ръководството на страната, добави Искрен Веселинов.

В Разград народния представител организира приемна за жители.

По време на срещата посетителите имаха опция да слагат настоящи проблеми и хрумвания за развиването на района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР