ВМРО настоява за спешно приемане на концепцията срещу циганизацията. Част

...
ВМРО настоява за спешно приемане на концепцията срещу циганизацията. Част
Коментари Харесай

Цветелин Кънчев: Шефовете на ВМРО и група богати цигани много добре се разбират

ВМРО упорства за незабавно приемане на концепцията против циганизацията. Част от ограниченията в нея са общественополезен труд, надзор над обществените помощи, прекъсване на детската раждаемост и аборти.
„ Тази идея няма да реши всички проблеми, само че е началото на решаването им. Ние работим и без да е призната. Тя обаче ще даде опция на българското държавно управление да работи напълно ясно в тази посока. Да се спрат обществените помощи на тези, които живеят на гърба на българските жители години наред. Тези хора, без значение какъв етнос са, би трябвало да бъдат образовани и да влязат назад на пазара на труда, с цел да създава Брутният вътрешен продукт ”, изясни депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди пред bTV.
Според ръководителя на „ Евророма ” Цветелин Кънчев обаче този документ е злепоставен още от самото му заглавие, тъй като става въпрос за „ циганизация ”. Той съобщи още, че това е „ следващата популистка стъпка на Вътрешна македонска революционна организация ”.
„ Трябва да приказваме за обществена интеграция, а не за етническа ”, на мнение е Кънчев.
„ Когато стартира един проблем да се взема решение на парче и фиксирайки се единствено върху избран етнос, това ни припомня за едни доста злокобни времена, когато се е говорело за решение на еврейския въпрос ”, добави Цветелин Кънчев.
„ Моята информация е, че шефовете на Вътрешна македонска революционна организация и група богати роми доста добре се схващат. Това значи една ненавист към бедните хора. В концепцията се планува със средства на българските данъкоплатци да се заплаща на някой ром, който го е мързяло да учи. Категорично не съм склонен с това ”, съобщи още ръководителят на „ Евророма ”.
Александър Сиди от своя страна съобщи, че Цветелин Кънчев за следващ път изрича неистина за това по какъв начин Красимир Каракачанов бил непосредствен с циганските барони. Отрече и изказванието му, че с пари на страната ще се заплаща за образованието на хората без обучение.
„ Ние предвиждаме специфични обществени бонуси за майките със приблизително и висше обучение, с цел да може интелигентните хора да бъдат стимулирани да раждат деца ”, сподели още Цветелин Кънчев.
По думите на Александър Сиди Вътрешна македонска революционна организация към този момент е внесла оферти с хрумвания за предоставяне на тласъци за грамотна раждаемост.
„ Веднага обаче бяхме упрекнати от хора като Цветелин Кънчев, че разделяме хората ”, разясни Сиди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР