ВМРО, която със сигурност ще изпрати Ангел Джамбазки за втори

...
ВМРО, която със сигурност ще изпрати Ангел Джамбазки за втори
Коментари Харесай

ВМРО със самочувствие намекна за промени при Обединените патриоти

Вътрешна македонска революционна организация, която сигурно ще изпрати Ангел Джамбазки за втори мандат в Европарламента и даже може да има и втори евродепутат, загатна, че ще изиска преформатиране на дребната коалиция на " Обединените патриоти " в ръководството, след доста по-лошото показване на другите двама колегата от " Атака " и НФСБ. Те не минаха бариерата, а поради нападките от страна на водача на " Атака " Волен Сидеров, ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов даде да се разбере, че ще има най-вероятно ще има диалог за наличието на " Атака " в " Обединените партиоти.

" Не знам какво ще желая, тъй като " Атака " по време на тази акция плюха по Вътрешна македонска революционна организация, по мен по извънредно противен метод, нечестен. Това прави мъчно единомислието с тези хора. Не знам по какъв начин на следващия ден ще се гледаме в очите. Симеонов резервира кавалерски звук, като нас ", разяснява Каракачанов след оповестяването на резултатите от екзит пола за авровота..

Според него хората, които са дали своят вот за Вътрешна македонска революционна организация, са подкрепили Ангел Джамбазки и хората, които партията е предложила, а не са се подали на страстта ляво – дясно, Русия или Америка. " Джамбазки нямаше потребност да споделя какво ще прави, за пет години така сподели по какъв начин да се брани българският интерес в европейските институции. Хората гласоподаваха да се спрат опитите за българската история и българското семейство и споделиха " не " на джендърската идеология, " не " на незаконната миграция.

Самият Ангел Джамбазки разяснява пред Нова ТВ, че " този резултат дава по-голяма мощ и самочувствие на Вътрешна македонска революционна организация ". " Хората, които ни поддържаха, избраха да не разпиляват гласовете си. Ние представляваме българския национализъм и родолюбие. Не бих споделил, че ми е мъчително за някои сътрудници. Нашите сътрудници избраха да се явят сами и резултатът е показателен”, съобщи той.

Според него българското родолюбие би трябвало да сплотява, а не да разделя. Джамбазки също загатна,че Вътрешна македонска революционна организация ще повдигне въпроса за бъдещето и формата на " Обединените патриоти ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР