ВМРО категорично ще се яви самостоятелно на изборите за парламент,

...
ВМРО категорично ще се яви самостоятелно на изборите за парламент,
Коментари Харесай

Каракачанов: ВМРО категорично ще се яви самостоятелно на изборите

ВМРО изрично ще се яви независимо на изборите за парламент, съобщи водачът на партията Красимир Каракачанов в " Тази заран ". За президентските избори към момента не е явен техният претендент.

„ Има няколко кандидатури, които се разискват. Една от тях е и моята. Предстоят конгреси тази седмица, на които би трябвало да решим коя ще бъде кандидатпрезидентската двойка “, изясни Каракачанов.

„ Нямам упоритостта да съм президент, тъй като съм стигнал до върха на политическата си кариера. Има доста хора, които са изкушени от това, само че съм едно от предложенията на нашата партия. Ситуацията сега не ме изкушава да ставам президент “, добави той.

На последните избори на 11 юли Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и „ Воля “ се явиха дружно като коалиция „ Българските патриоти “, само че не съумяха да влязат в Народното събрание.

„ Всяка борба във Вътрешна македонска революционна организация ние я възприемаме като борба за хрумвания и идея. Основното, което липсва сега, е разговорът, единодушието и единството. Липсват цели и цели “, уточни водачът на партията, който е и някогашен министър на защитата.

Каракачанов разяснява и решението на служебното държавно управление оградата по границата с Турция да се поддържа от Министерство на вътрешните работи.

„ Поддръжката е хубаво да бъде в една институция, а тя беше пръсната в три регионални управи “, уточни Красимир Каракачанов.

Според него решението Министерство на вътрешните работи да поеме оградата на границата с Турция е вярно, тъй като би трябвало да има един централизиран орган, който да се грижи за цялото оборудване.

„ Това са 320 км - разстояние по-голямо, в сравнение с дистанцията София – Русе или София – Шумен през пресечени терени и диви местности, гори “, означи той.

„ Областните шефове се сменят доста бързо, а целта за сигурността на страната е на Министерство на вътрешните работи и на защитата. Стига да има нужния бюджет за поддържане на това оборудване, е вярно. Самото Министерство на вътрешните работи посредством гранична полиция охранява това оборудване “, напомни Каракачанов.

По думите му оградата би трябвало да се поддържа, да има патрули, в случай че би трябвало да се употребява и армията.

„ В един миг естествено би трябвало да се ремонтира тази ограда, тъй като виждате какво се случва – обстановката в Афганистан ескалира откогато се изтеглиха американците, в самата Турция има 2-3 милиона бежанци. Знаем, че Турция постоянно употребява мигрантския напън против Европа като цяло “, сподели още Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР