ВМРО категорично ще се яви самостоятелно на изборите за парламент,

...
ВМРО категорично ще се яви самостоятелно на изборите за парламент,
Коментари Харесай

Каракачанов: ВМРО категорично ще се яви самостоятелно на изборите

ВМРО изрично ще се яви независимо на изборите за парламент, съобщи водачът на партията Красимир Каракачанов. За президентските избори към момента не е явен техният претендент.

„ Има няколко кандидатури, които се разискват, една от тях е и моята. Предстоят конгреси тази седмица, на които би трябвало да решим коя ще бъде претендент – президентската двойка. “, изясни Каракачанов в предаването „ Тази заран “.

„ Ситуацията сега не ме изкушава да ставам президент “, добави той.

На последните избори на 11 юли Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и „ Воля “ се явиха дружно като коалиция „ Българските патриоти “, само че не съумяха да влязат в Народното събрание.

„ Всяка борба във Вътрешна македонска революционна организация ние я възприемаме като борба за хрумвания и идея. Основното, което липсва сега, е разговорът, единодушието и единството, липсват цели и цели “, уточни водачът на партията, който е и някогашен министър на защитата.

Той разяснява и решението на служебното държавно управление оградата по границата с Турция да се поддържа от Министерство на вътрешните работи.

„ Поддръжката е хубаво да бъде в една институция, а тя беше пръсната в три регионални управи “, уточни Красимир Каракачанов.

Снимка: БГНЕС

Според него решението Министерство на вътрешните работи да поеме оградата на границата с Турция е вярно, тъй като би трябвало да има един централизиран орган, който да се грижи за цялото оборудване. „ Това са 320 км, разстояние по-голямо в сравнение с дистанцията София – Русе или София – Шумен през пресечени терени и диви местности, гори “, означи той.

„ Областните шефове се сменят доста бързо, а целта за сигурността на страната е на Министерство на вътрешните работи и на защитата. Стига да има нужния бюджет за поддържане на това оборудване е вярно. Самото Министерство на вътрешните работи посредством гранична полиция охранява това оборудване “, напомни Каракачанов.

По думите му оградата би трябвало да се поддържа, да има патрули, в случай че би трябвало да се употребява и армията.

„ В един миг естествено би трябвало да се ремонтира тази ограда, тъй като виждате какво се случва – обстановката в Афганистан ескалира откогато се изтеглиха американците, в самата Турция има 2-3 милиона бежанци. Знаем, че Турция постоянно употребява мигрантския напън против Европа като цяло “, сподели още Каракачанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР