ВМРО има изработена управленска програма и търси отбор, с който

...
ВМРО има изработена управленска програма и търси отбор, с който
Коментари Харесай

ВМРО иска коалиция с НФСБ за местните избори в Пловдив, издигат Славчо Атанасов за кмет

ВМРО има направена управническа стратегия и търси тим, с който да я осъществя за Пловдив. Това съобщи на конференция в града под тепетата пловдивският народен представител от Вътрешна македонска революционна организация в ПГ „ Обединени патриоти “ Александър Сиди. На срещата с медиите участваха и общинският консултант Нина Гьошева, заместник-кметовете на регион „ Южен “ Димчо Петров, Апостол Шопов и Павел Милушев, оповестява " Нова телевизия ".

``
реклама

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация желаят промяна на модела на ръководство на община Пловдив и връщане на нормалността в политиката.

Сиди разгласи, че ще стартира договаряния с НФСБ за издигането на кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив.

" Няма да издигнем собствен партиен претендент. Започваме диалози с всички политически обединения, естествено без Движение за права и свободи. Първите, с които ще беседваме, са нашите другари от НФСБ. Започваме диалози с НФСБ за съдружно издигане на кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на община Пловдив, също на сформиране на съдружна листа и съдружни претенденти за районни кметове ", съобщи депутатът.

Той добави, че Атанасов е единственият претендент, който има късмет за триумф.

От Вътрешна македонска революционна организация дефинираха като сполучлив кмет Славчо Атанасов, който управляваше общината в мандат 2007-2011 година В момента Атанасов е депутат от 16 МИР Пловдив от НФСБ в ПГ „ Обединени патриоти “.

На журналистически въпрос Александър Сиди отговори, че не вижда проблем Вътрешна македонска революционна организация да води и диалог с ГЕРБ, само че едвам в случай че диалозите с НФСБ не реализиран резултат.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР