ВМРО-БНД регистрира листата си за европейските избори в Централната избирателна

...
ВМРО-БНД регистрира листата си за европейските избори в Централната избирателна
Коментари Харесай

ВМРО регистрира листата си за евроизборите в ЦИК

ВМРО-БНД записва листата си за европейските избори в Централната изборна комисия /ЦИК/ - в деня на Априлското въстание. Документите за регистрация бяха импортирани от водача на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов, заместник-председателя на партията и сегашен евродепутат Ангел Джамбазки и от ръководителя на предизборния щаб и депутат Юлиан Ангелов.

Водач на листата от 17 претенденти е Ангел Джамбазки, заяви Каракачанов. В нея са артистът и режисьор Андрей Слабаков, както и някогашният пълководец на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден военачалник Димитър Шивиков.

Слабаков и Шивиков са от гражданската квота в листата на Вътрешна македонска революционна организация.

Красимир Каракачанов съобщи, че политическата групировка е предложила на българския гласоподавател листа от хора, които са потвърдили, че са способни да пазят българския народен интерес.

След внасянето на документите претендентите за евродепутати от листата на Вътрешна македонска революционна организация ще се насочат към паметника на революционерите от Македония, Беломорието и Одринско, където ще се поклонят пред подвига на героите от Априлската епопея.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР