ВМРО-БНД издига кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

...
ВМРО-БНД издига кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив
Коментари Харесай

ВМРО издигна Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

ВМРО-БНД издига кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив и ще търси поддръжката й в патриотичния блок. Това разгласи на конференция в Пловдив депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

Той добави, че Атанасов ще има една седмица период, с цел да отговори дали приема номинацията и програмата за ръководство на Вътрешна македонска революционна организация. Основните цели в нея са създаване на нови детски ясли и градини, площадки за игра във всички региони на града, нов парк от 63 декара, покрай Коматево, благоустройство на вътрешнокварталните улички.

Другите планове, които би трябвало да бдъат осъществени в Пловдив, съгласно Вътрешна македонска революционна организация, са " Модър-Царевец ", пробивът под Водната палата, нов мост над река Марица.

" След ръководството на Славчо Атанасов Пловдив направи положителни стъпки, не може да отчетем, че имаше и неточности ", добави Алескандър Сиди. Според него актуалният кмет на града Иван Тотев е реалист, по тази причина се е отказал да взе участие в локалните избори през октомври.

" Ако Славчо Атанасов не се съгласи да одобри номинацията на Вътрешна македонска революционна организация и нашата стратегия за ръководство, ще търсим други разновидности ", добави Сиди. По думите му войводите нямали проблем да седнат да беседват с ГЕРБ, защото те са техни съдружни сътрудници, както и с всички политически партии под тепетата, като се изключи Движение за права и свободи. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР