ВМРО-БНД и НФСБ, на съвместна пресконференция, обявиха общата си кандидатура

...
ВМРО-БНД и НФСБ, на съвместна пресконференция, обявиха общата си кандидатура
Коментари Харесай

ВМРО-БНД и НФСБ издигнаха Славчо Атанасов като обща кандидатура за кмет на Пловдив 

ВМРО-БНД и НФСБ, на взаимна конференция, оповестиха общата си кандидатура за кмет на Пловдив. Това е Славчо Атанасов, народен представител от НФСБ и някогашен кмет на града (2003 - 2007 година), който подписа съглашение за това организациите на ВМРО-БНД за Пловдив-град и Пловдив-област.

Изключително деятелен народен представител, който стои зад редица значими законопроекти и законови промени, измежду които безмълвният отвод в администрацията, ограничение на футболното безчинство и едно от най-разпознаваемите лица в парламентарната ни група. Това сподели при представянето на претендента водачът на НФСБ Валери Симеонов и акцентира, че номинацията му е напълно естествена.

От своя страна Славчо Атанасов се показа с послание към пловдивчани, в което подчертава на рецензиите към настоящето ръководство на Пловдив. Според него актуалната локална власт работи "при липса на разговор с жителите, пренебрегва професионалните гилдии, при липса на бистрота при оповестяване на публичните поръчки, които постоянно са с шокиращо високи цени и дълъг интервал на осъществяване ". Той се ангажира, в случай че бъде определен, да смени философията и модела на ръководство в града, да провокира цялостна проверка на общината. Ще работя за увеличение на зелената система, за по-голяма автономия на районните, за усъвършенстване на администрацията, за създаване на пътните връзки "Модър-Царевец ", сред регионите "Тракия и "Южен ", за опазване на бетонния мост, ще има и цялостна проверка на фондация "Пловдив 2019 ", сподели още Атанасов.

Двете политически сили оповестиха, че към момента се разискват обща листа за общински съветници и претенденти за кметове на шестте региона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР