ВМРО-БНД да се ръководи от трима съпредседатели, като за целта

...
ВМРО-БНД да се ръководи от трима съпредседатели, като за целта
Коментари Харесай

ВМРО-Русе предлага партията да се ръководи от трима съпредседатели

ВМРО-БНД да се управлява от трима съпредседатели, като за задачата би трябвало да се промени уставът - това оферират членовете на партията в Русенско, оповестиха от локалната конструкция на в Русе.

Решението е взето на състоялата се през почивните дни регионална конференция, а мотивът е изключителният конгрес на, който ще се състои на 12 февруари тази година.

Структурите на партията в Русенско са номинирали за ръководител на досегашният заместник-председател на политическата групировка Искрен Веселинов.

Според членовете на ВМРО-Русе, предлагането трима съпредседатели да са отпред на партията е "пътят да се получи по този начин нужната консолидация, нужна за рестарт на ".

"Ако предлагането се одобри от делегатите на изключителния конгрес, русенската регионална конференция номинира Искрен Веселинов да бъде един от тримата съпредседатели. Очакванията на членовете на ВМРО-Русе са идният конгрес да даде ясна тенденция за смяна и по-голяма чуваемост към проблемите на хората, да бъде оценена кадровата политика, както и да се одобри съответна на новите условия партийна стратегия и тактика за сполучливото осъществяване на заложените в нея правила ", изясняват от локалната конструкция на в Русе.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР