ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си в столичния

...
ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си в столичния
Коментари Харесай

ВМРО откри предизборната си кампания в столичния кв. „Обеля“

ВМРО – Българско национално придвижване откри акцията си в столичния кв. „ Обеля “ с концерт. Патриотите се срещнаха и разговаряха с поданици на квартала. Това оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

На събитието бяха претендентът за кмет на София Ангел Джамбазки, претендентът за кмет на регион „ Връбница” Димитър Антов, претендентите за общински съветници - Карлос Контрера и Владимир Митов, и самостоятелният претендент за кмет на село Мрамор - Ивайло Иванов, подсилен от Вътрешна македонска революционна организация.



За да поддържа всички претенденти, бе пристигнал и депутатът от ПГ „ Обединени патриоти” Юлиан Ангелов.

Всички те застанаха пред събралите се хора намерено и освен с обещания, а с доклад за свършеното дотук.

Водосвет за здраве и шанс отслужи отец Александър Тинчев, а отбор „ Гоце Делчев” зарадва всички с богатата си патриотична стратегия.



София не е единствено центъра на града, София е и кварталите. Години наред градът се развива непропорционално. Всичко се влага в централните и южни региони, а места като Връбница, Нови Искър, Казичене остават в периферията, сподели претендентът за кмет Ангел Джамбазки. Той изброи някои от значимите за региона тематики, които би трябвало да бъдат решавани – канализацията, публичния ред, както и безконечната тематика с унищожаване на противозаконните цигански гета.

Джамбазки бе безапелационен:

Явяваме се на тези избори, с цел да спечелим кмет на София, да спечелим кмет на регион „ Връбница “, с цел да имаме огромна група общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР