Вместо увод, малко статистика от последните дни:- Килограм краставици в

...
Вместо увод, малко статистика от последните дни:- Килограм краставици в
Коментари Харесай

ПРОСТОКИРОВО ВРЕМЕ: Краставиците по 8 левчета килото, а министър Генчовска с блейзър за 4 бона

Вместо пролог, малко статистика от последните дни:

- Килограм краставици в " Кауфланд " приближи 8 (!) лева И още: над 50% скок на цените на вносните домати и алените чушки.

- Скок с над 30 % на олиото и брашното.

- За последната една година по този начин наречената потребителска кошница е поскъпнала приблизително със 17 на 100. Тоест, в случай че през януари 2021 година сме отделяли 75 лв. - през днешния ден пазарът ще ни коства 88.

На фона на изброеното боеприпас от 30 души на НСО за 100 бона на месец е впрегнат за защитата на министър-председателя Кирил Петков. А неговият вътрешен министър Теодора Генчовска, по време на своите служебни мероприятия, се набива на очи с блейзер на " Ралф Лорън " за близо 4000 лв. - равняващи се на възнаграждението за 6 месеца на българина, трудещ се на минимална заплата от 650 лева
свързани новини54639на 26.01.2022
На последния си брифинг в Министерство на външните работи преди няколко дни, Теодора Генчовска се премени пред медиите в в тъмносин на американския фешън бранд. Блейзерът е измежду емблематичните модели на " Ралф Лорън " и съвсем нито една нова сбирка не минава без него. В момента, на уеб страницата на стилната къща, дрехата се продава за 1790 евро, като цената е след понижение от първичната - 1990 евро.

Моделът, който носи шефката на Министерство на външните работи, е от по-стара сбирка на марката, само че цените нормално постоянно са в същия диапазон.

Освен със скъпарското си сако, Генчовска си навлече гнева на простосмъртните българи и с нашивката, която изобразява голям герб, който няма нищо общо с българския.

На блейзъра е пришит известния кръст на дизайнера, патентован през далечната 1991 година в Канада, който има няколко разновидности във формата, според от сбирките и колаборациите на марката, разясняват специалисти.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР