Вместо това Винсент Ламбер почина тази сутрин в болницата в

...
Вместо това Винсент Ламбер почина тази сутрин в болницата в
Коментари Харесай

Черна Вест От Болницата. Поражение За Човечеството. Тази Сутрин Е Издъхнал Самият

Вместо това Винсент Ламбер умря тази заран в болничното заведение в Реймс, Северна Франция, където бе приет в болница. От 2 юли лекарите започнаха да изключват поддържането на живота на страдащия от квадриплегия мъж, чийто случай е централен в дебата за правото на гибел във Франция. 42-годишният Венсан Ламбер е във вегетативно положение след случай с мотоциклет през 2008 година, написа Ватикан нюз. Грижата за него се поделяше сред страната и фамилията му.

Папа Франциск насочи няколко апела за неговия случай. Вчера, в туит известие, написа: " Нека се молим за болните, които са изоставени да умрат. Едно общество е хуманно, в случай че пази живота, всеки живот, от началото до естествения му край, без да избира кой е заслужен или не да живее. Лекарите служат на живота, а не да го отстраняват ”.

Тази заран, в туит известие, Папската академия за живота написа: „ Монс. Паля и цялата Папска академия за живота се молят за фамилията на Винсен Ламбер, за лекарите, за всички хора свързани със случая. Смъртта на Винсен Ламбер и неговата история са проваляне за нашето човечество ”.

" Приехме с болежка вестта за гибелта на Винсен Ламбер - съобщи в изказване краткотрайният шеф на Ватиканския пресцентър Алесандро Джизоти. Молим се Господ да го одобри в дома си и показваме непосредственост с околните му и с всички, които до края се ангажираха да му оказват помощ с обич и безрезервност. Нека си напомним и повторим казаното от Светия отец: Бог е единствения стопанин на живота през цялото време до естествения край и наш дълг е да го пазим постоянно и не се поддаваме на културата на негодното ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР