Вместо ЕС да бъде миротворец, продължава да подклажда огъняТова правителство

...
Вместо ЕС да бъде миротворец, продължава да подклажда огъняТова правителство
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Плащаме цената барабар Кирчо да се прави на най-големия евроатлантик

Вместо Европейски Съюз да бъде миротворец, продължава да подклажда огъня
Това държавно управление няма дълъг небосвод, прекомерно доста са разминаванията – военната поддръжка за Украйна, дали да се направи компромис за Македония. Президентът презентира Асен Василев и Кирил Петков, само че те взеха решение, че е по-добре да слушат Големия брат, с цел да папкат умерено и да не ги вкарват в описи.

Това разяснява пред Красимир Каракачанов, министър на защитата в интервала 2017 – 2021 година.

Според него обещанието на държавното управление, че газ ще има, въпреки и с най-малко 35% по-висока цена, ще коства на България близо 1 милиарда лв. до края на годината.

Василев споделя, че ще компенсират бизнес. Откъде? От персоналните си сметки или от нов заем? Който ще го заплащат останалите в България… 25 000 компании ще бъдат ударени от новите цени. В тези компании работят към 250 000 българи. Фирмите или ще би трябвало да затварят, или да редуцират личен състав. Заради високите цени на природния газ всички ще би трябвало да плащаме и по-високи цени на услуги и на артикули. Всички плащаме цената, с цел да може заедно Кирчо да се направи на най-големия евроатлантик, съобщи той.

В предаването „ Политически НЕкоректно “ Каракачанов добави:

Когато се правиш на по-голям евроантлантик от всичките, ами задай си няколко въпроса. Защо Съединени американски щати усилиха с 43% вноса на съветски нефт? Защо от началото на войната английското държавно управление е закупило за 220 млн. паунда съветска газ? Защо Германия прави всичко, с цел да избави съветските си доставки? Според мен у нас всичко се прави съзнателно, тъй като зад всичко това се осъществя огромна спекулация – скица с медиатори. Преди 10-12 години тази скица съществуваше дълго време – сред „ Газпром “ и „ Булгаргаз “ имаше компания медиатор, от която и от съветска страна, и от българска някои хора се хранеха щедро. Сега възвръщаме нещата.

По думите му на процедура е допустимо у нас да се ремонтират украински танкове, само че механически – не:

Когато би трябвало да ремонтираш обаче ударен танк, от кое място ще вземеш аварийни елементи? Пак би трябвало тези неща да се внасят от Русия. Транспортирането на подобен танк изисква време и специфичен превоз.

Красимир Каракачанов съобщи още, че вместо Европейски Съюз да бъде основател за мирни договаряния с Владимир Путин, виждаме непрекъснато да се хвърлят съчки в огъня.

Човешкият миг кой е? Да подклаждаш огъня или да спреш огъня, запита той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР