Вместо да се поучим от грешките на нашите предшественици в

...
Вместо да се поучим от грешките на нашите предшественици в
Коментари Харесай

Бойко Борисов към ГЕРБ: Говорете с колегите от ДБ, за да гарантират честността на машините

Вместо да се поучим от грешките на нашите прародители в границите на статуквото, които на Разпети Петък цяла нощ одобряват макар нашите хиляди пояснения каква неточност вършат, в този момент и вие придадохте драматизъм, с цел да им покажем, че и ние можем цяла нощ да работим. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг пред публицисти, заяви кореспондент на Агенция " Фокус “.

Искам да напомните на всички, че ние победихме на тези избори по техния изборен кодекс, с техните машини, с техните правила, с техните вътрешни министри, съобщи Борисов. " И по никакъв метод Избирателният кодекс не ни е проблем. Услужливо се пробват да не помнят, че измененията в Избирателния кодекс бяха импортирани от съдружния сътрудник на Политическа партия – Българската социалистическа партия. “.

Някои се пробват да ни привързват като " хартиена коалиция “, съобщи Борисов. " Извинявайте, господа. Толкова доста направи този парламент и аз за последните 30 година не си припомням по-добре работещ парламент. Но, в случай че не беше определен ръководител, той нямаше да работи. Този жест тогава на Българска социалистическа партия ние го оценихме и по тази причина влязохме в диалог, а и ние сме дали обещание на нашите гласоподаватели да върнем и опцията за хартиена бюлетина. Защото подозренията в машините – и у нас, и у Българска социалистическа партия, и у всички ги има. Само преди дни господин Божанов, сподели че не може на 100% да подсигурява сигурността на машините, а той въпреки всичко беше вицепремиер и то в електронното ръководство. “.

" Упрекът и молбата ми е да не бързат. Нищо не постанова подобен драматизъм. От 30 години не е имало толкоз добре работещ парламент ", сподели още той и разпореди на депутатите си освен да не закриват публичния съвет към ЦИК, а да го разширят.

" Предлагам да говорите с сътрудниците, доста рационално да извършите всичко допустимо да гарантирате 100% честността на тези машини. Ние желаеме почтеност и правдивост ", добави водачът на ГЕРБ.

" Оставете го регион чужбина. Когато го вкараха, те не знаеха какво вършат. Да забележим какво ни е по-важно - българите, които живеят тук, или тези в чужбина. Оставете 40 индивида. Не им давайте мотив да приказват. Бихме ги по техните правила и отново ще ги бием. Разкрихме далаверите им с газа, с петрола, в този момент и с въглищните централи ", прикани Борисов.

" Говорете с другите сътрудници - оставете региона, оставете 40 индивида, дано всички, които са в чужбина, да имат право да гласоподават. Намери го и Христо Иванов и го питай дали дава гаранции за машините - в случай че дават, да го потвърдят. А не да приказват, че сме хартиена коалиция - дрън, дрън. Това е предложение на Българска социалистическа партия и ние сме го дали обещание това и на нашите гласоподаватели - тези, които се тормозят от машините ", посочи ръководителят на ГЕРБ.

" Ясни са ми сътрудниците от Политическа партия какво целят. Говорете с сътрудниците от Демократична България, те са систематична партия ", добави той.

Томислав Дончев добави: " Ясно би трябвало да се определим, че сме част от реформистките сили и нямаме нищо общо с партиите на статуквото. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР