Вместо да се наслаждаваме на хубаво време в навечерието на

...
Вместо да се наслаждаваме на хубаво време в навечерието на
Коментари Харесай

Буря Пиа: Точно кога ще връхлетят ветрове със скорост 80 мили в час, тъй като училищата ще бъдат принудени да затворят - пълен списък

Вместо да се любуваме на хубаво време в навечерието на Коледа, празничният интервал вместо това ще бъде маркиран с ветрове със скорост 80 благи в час и влажно време.

За по-голямата част от Обединеното кралство на следващия ден е въведено жълто предизвестие за времето, до момента в който страната се приготвя за мощни ветрове. Навсякъде на север от Бирмингам наподобява ще понесе тежестта на идната стихия. На Шетландските острови управляващите са толкоз загрижени, че превантивно подредиха всички учебни заведения да бъдат затворени на следващия ден.

Фериботите, които нормално доставят жизненоважни доставки от континента, също могат да бъдат прекратени. По същия метод, Scottish and Southern Electricity Networks (SSEN) Distribution също оповестиха, че притеглят спомагателни екипи, с цел да се оправят с всевъзможни вреди по електропреносната мрежа, които бурята Pia може да аргументи.

Съветът на Шетландските острови сподели: „ Дължи се по отношение на прогнозата за мощни ветрове за на следващия ден, четвъртък, 21 декември, всички учебни заведения и ELC...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР