Вместо да се наслаждава на очакването от предстоящото си пенсиониране,

Вместо да се наслаждава на очакването от предстоящото си пенсиониране, ...

Баба на седем внучета стана порнозвезда, за да помогне на болния си съпруг 18+.

Вместо да се наслаждава на очакването от предстоящото си пенсиониране, Али Робъртс, която има седем внучета, работи по шест дни в седмицата. Тя се принудила да работи като уеб порно модел, за да може да свързва двата края. 

Съпругът на 58-годишната жена бил с увреждания и не можел да работи. Затова тя изкарвала по осем часа на ден, "облечена" само с еротични чорапи и обувки на висок ток пред уеб камера.За целта дори оборудвала специална стая. 

Предприемчивата Аби снимала и по шест филма за възрастни с мъже, които посещавали дома й. През това време съпругът й гледал спорт в съседната стая."Средно работя около осем часа на ден. Някои ме наричат алкохолик, но аз наистина обичам това, което правя.

В някои от седмиците си оставям по един почивен ден. Просто нямам друг избор, защото аз съм тази, която носи основните пари в домакинството", твърди Аби и продължава:

"Това е така от 18 години, защото когато се влюбих в съпруга си, знаех, че има много тежко увреждане.

И знаех, че нещата ще се влошат с възрастта и няма да станат по-добре. За мен няма значение кой печели парите в семейството, стига да се обичаме", твърди Аби.Тя разказва, че двамата със съпруга й Сорен се радвали на активен сексуален живот и дори редовно практикували суинг с размяна на партньорите. 

Всичко това трябвало да спре, когато той получил инфаркт и лекарите му казали, че повече не може да прави секс.

"Не мога да правя секс повече, трябва да си почивам", разказва и Сорен. 

Историята на семейството е разказана в документалния филм на Channel 5, OAPS On The Game: The Sex Business."Съжалявам, че тя работи усилено, но просто нямаме друг избор, живеем от парите, които тя печели", признава Сорен.

Аби, която живее в Бургос, Испания, за пръв път попада в индустрията за възрастни едва след 40-ия си рожден ден. Тя разкрива, че неочакваната кариера и е дала ново усещане за живота. 

"Сексът се различава, когато остарееш. Мисля, че жените на моята възраст трябва да се чувстват по-секси. Животът не е свършва с петдесетте ", казва тя.

"Никога не съм усещала натиск в клиентите или феновете си да бъда порно модел като куклата Барби, защото не съм. Много от моите зрители, особено по-младите, обичат да ме виждат като баба - сексуален работник.

"Всъщност изпитвам истинско удоволствие, особено след часове любовна игра. Изливам масажно олио по цялото си тяло и наистина се наслаждавам на докосванията."

Аби знае, че един ден внуците й ще разберат за тайната й кариера, но тя е готова за техните въпроси.

"Ако моите внуци дойдат при мен, когато са на 10 или 12 и кажат:" Бабо, виждал съм те в интернет да правиш секс ", бих казала:" Е, сексът е живот. И няма какво да крия", признава модерната баба.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg