Вместо да се наслаждава на очакването от предстоящото си пенсиониране,

...
Вместо да се наслаждава на очакването от предстоящото си пенсиониране,
Коментари Харесай

Баба на седем внучета стана порнозвезда, за да помогне на болния си съпруг 18+

Вместо да се любува на упованието от идното си пенсиониране, Али Робъртс, която има седем внучета, работи по шест дни в седмицата. Тя се принудила да работи като уеб порно модел, с цел да може да свързва двата края.

Съпругът на 58-годишната жена бил с увреждания и не можел да работи. Затова тя изкарвала по осем часа дневно, "облечена " единствено с еротични чорапи и обувки на висок ток пред уеб камера.



За задачата даже оборудвала специфична стая.

Предприемчивата Аби снимала и по шест кино лентата за възрастни с мъже, които посещавали дома й. През това време брачният партньор й гледал спорт в прилежащата стая.



"Средно работя към осем часа дневно. Някои ме назовават пияч, само че аз в действителност обичам това, което върша.

В някои от седмиците си оставям по един почивен ден. Просто нямам различен избор, тъй като аз съм тази, която носи главните пари в семейството ", твърди Аби и продължава:

"Това е по този начин от 18 години, тъй като когато се влюбих в брачна половинка си, знаех, че има доста тежко увреждане.

И знаех, че нещата ще се влошат с възрастта и няма да станат по-добре. За мен няма значение кой печели парите в фамилията, стига да се обичаме ", твърди Аби.



Тя споделя, че двамата със брачна половинка й Сорен се радвали на деен полов живот и даже постоянно практикували суинг с замяна на сътрудниците.

Всичко това трябвало да спре, когато той получил инфаркт и лекарите му споделили, че повече не може да прави секс.

"Не мога да върша секс повече, би трябвало да си почивам ", споделя и Сорен.

Историята на фамилията е разказана в документалния филм на Channel 5, OAPS On The Game: The Sex Business.



"Съжалявам, че тя работи интензивно, само че просто нямаме различен избор, живеем от парите, които тя печели ", признава Сорен.

Аби, която живее в Бургос, Испания, за пръв път попада в промишлеността за възрастни едвам след 40-ия си рожден ден. Тя разкрива, че непредвидената кариера и е дала ново чувство за живота.

"Сексът се разграничава, когато остарееш. Мисля, че дамите на моята възраст би трябвало да се усещат по-секси. Животът не е свършва с петдесетте ", споделя тя.

"Никога не съм усещала напън в клиентите или почитателите си да бъда порно модел като куклата Барби, тъй като не съм. Много от моите фенове, изключително по-младите, обичат да ме виждат като баба - полов служащ.

"Всъщност изпитвам същинско наслаждение, изключително след часове любовна игра. Изливам масажно олио по цялото си тяло и в действителност се любувам на докосванията. "

Аби знае, че един ден внуците й ще схванат за тайната й кариера, само че тя е подготвена за техните въпроси.

"Ако моите внуци дойдат при мен, когато са на 10 или 12 и кажат: " Бабо, виждал съм те в интернет да правиш секс ", бих споделила: " Е, сексът е живот. И няма какво да укривам ", признава модерната баба.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР