Вместо да се извинят, ПП-ДБ отидоха още по-далеч. Това каза в

...
Вместо да се извинят, ПП-ДБ отидоха още по-далеч. Това каза в
Коментари Харесай

Вместо да се извинят, ПП-ДБ отидоха до край

Вместо да се извинят, ПП-ДБ отидоха още по-далеч. Това каза в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Ние сме предложили единствено министър председател. Те не желаят държавно управление, не престават да си мислят, че ще стане с втория мандат. Но ние сме безапелационни, че това няма да се случи. И през днешния ден им даваме време да мислят. Утре стават тъкмо седем дни от договарянията ”, уточни Борисов.

Попитан дали са подготвени да правят отстъпка от Мария Габриел и да предложат различен министър председател, Борисов разяснява:

„ Защо би трябвало да се откажем от Мария Габриел? Защото един човек я е обидил? Човек, който с помощта на нас е финансов министър, с помощта на нашата поддръжка, ние го защитавахме девет месеца от всички вас, които го нападахте ”, добави Борисов.

„ Моето пояснение е, че Асен Василев е намерил прелестното време да дезертира, и то по метод, по който да сплоти всички, които не ни обичат “, разяснява Борисов.

Той означи, че е прекарал доста време с него и го дефинира като „ извънредно интелигентен “.

„ След фокусите, които прави във финансите, ще би трябвало да връщаме пари от бюджета по Плана за възобновяване. Смачканият недостиг също е на база на доста фокуси. Той, в случай че остане, трябва да си оправи тази каша, тъй като Международният валутен фонд в отчета си споделя, че би трябвало да се вдигнат налозите. Да не приказваме за енергетиката – по какъв начин взимаше пари, връща, прави, коства, изпразни фондовете, похарчи ги, върна ги “, уточни Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР