Вместо да се говори за съставянето на редовно правителство, което

...
Вместо да се говори за съставянето на редовно правителство, което
Коментари Харесай

Илияна Йотова съзря заговор срещу държавата

Вместо да се приказва за съставянето на постоянно държавно управление, което да реши проблемите на хората, се готви скрит план против българската държавност - във вътрешнополитически външнополитически проект . Това съобщи пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

Йотова е очаквала да се сформира, макар сложната политическа седмица. Това е единствено фасадата, зад която са се крили същинските планове, посочи тя, която не може да каже какъв ще е резултатът от скандалните записи. Говори се по тази причина по какъв начин би трябвало да бъде превзета страната в публикуваните записи. Много деликатно би трябвало да бъдат оценени посланията на Кирил Петков и Асен Василев . Чест му прави на Денков, че стои на страни от всичко, което се случва, разяснява Йотова.

По думите й огромният отсъстващ в диалозите сред партиите са българските жители. Не се приказва за бюджет, за приходи, за инфлация, посочи тя.

Според нея нищо положително не чака България с дискредитирането на европейските институциите в з, публикувани от Радостин Василев. Дъждът от телефонни позвънявания, които е получил Кирил Петков не чака нищо положително България, предизвести вицепрезидентът.

Тя добави, че президентът прецизно съблюдава конституционната процедура и по кое време ще даде вторият мандат за сформиране на държавно управление е в неговите пълномощия. Кой се опасява от това, че не е бил даден вторият мандат в първите 24 часа, откакто бе върнат първия мандат за сформиране на държавно управление, запита още Илияна Йотова.
 След теча - нова обстановка, съгласно Биков, и
След теча - нова обстановка, съгласно Биков, и " с нас ала-бала няма да си вършат "

От какво да ни е боязън, от какво да го е боязън Борисов?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР