Вместо да разкаже травмиращата случка в спокойни условия, историята на

...
Вместо да разкаже травмиращата случка в спокойни условия, историята на
Коментари Харесай

Даскалът Опипа Нусрат, Тя Се Оплака! Заляха Я С Керосин И Я Изгориха Жива!

Вместо да опише травматичната преживелица в спокойни условия, историята на момичето била снимана от служителя на реда, който я разпитвал. На фрагментите се вижда какъв брой обезпокоена е Нусрат. Тя пробва да скрие лицето си с ръце, само че вместо да бъде успокоена от органите на реда, те просто й споделят, че това „ не е огромна работа “. Въпреки това шефът е задържан. Ситуацията за момичето обаче се утежнява, написа интриги.бг.

Протестиращи, най-много момчета от учебното заведение и локални политици, се събрали пред ареста и упорствали шефът да бъде освободен. Те обвинили Нусрат за случилото се. Притеснени за сигурността й, родителите по този начин и не я пуснали в учебното заведение през идващите дни.

Все отново се наложило тя да се върне там. На 6 април, 11 дни след похищението над нея, тя положила последните си изпити за годината. След това била извикана от нейна другарка на покрива. Тя й обяснила, че е станал пердах и би трябвало да оказват помощ на друго момиче. Когато Нусрат се качила, четири или пет от нейните приятелки, облечени в бурки, просто стояли и я гледали. Те настояли тя да отдръпна обвиняванията си към шефа.

Когато Нусрат отказала, те просто я запалили.

Убийците се пробвали да създадат по този начин, че полицията да си помсли, че това е самоубийство. Но били хванати преди да слязат от покрива.

Нусрат още дишала, само че изгарянията й били огромни. В колата за спешна помощ, тя записва своите последни думи, защото лекарите се страхували, че няма да оцелее преди да стигнат болничното заведение.

„ Ще се боря до последния си мирис “, споделя тя на записа. Умира малко по-късно, защото 80% от кожата й е изгоряла. Полицията съумява да арестува 15-те забъркани в нейното ликвидиране, а стотици хора се събират в родния й град, с цел да почетат паметта й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР