Вместо да повтаряме всички изтъркани съвети, предлагаме тези няколко стъпки

...
Вместо да повтаряме всички изтъркани съвети, предлагаме тези няколко стъпки
Коментари Харесай

SOS режим за бързо премахване на целулита

Вместо да повтаряме всички изтъркани препоръки, предлагаме тези няколко стъпки за по-малко забележим целулит.

Да стартираме, като кажем, че магическо решение няма и надали можем изцяло да се отървем от портокаловата кожа, изключително до края на летния сезон. Но това по никакъв начин не значи, че няма какво да създадем, с цел да прикрием целулита по този начин, че да носим изрязани модели облекла и бански със самочувствие.

Генерално предписание е, че целулитът се отстранява или понижа с упорити тренировки, добра диета и антицелулитни разтривки. Но тъй като сме уверени, че към този момент ви е омръзнало от познатите препоръки, ви предлагаме една лесна формула, с която бързо да намалите видимостта на целулита в последния миг преди да се отправите към плажа.

Диета с лецитин и положителни мазнини побеждава целулита

 SOS режим за бързо унищожаване на целулита

Стъпка 1: Започнете деня си със изсъхнало четкане 

Това ще помогне да подтикваме кръвообръщението, да ексфолираме кожата, което затова ще направи целулитът по-трудно видим. Според изследванията рано заран след ставането е най-хубавото време за тази процедура.

Стъпка 2: Хидратация от вътрешната страна и отвън 

Веднага след четкането нанесете хидратиращ крем върху тялото си и през останалата част на деня се опитвайте да пиете допустимо най-вече вода.

 SOS режим за бързо унищожаване на целулита

Стъпка 3: Хапвайте по-малко сол

Тя е основният провинен за задържането на водата, дружно с пържените храни, по тази причина намалете техния банкет, в случай че не вечно, то най-малко за идващите няколко дни. Фокусирайте се върху храни с високо наличие на антиоксиданти и вода като ягодите, краставиците и доматите.

Стъпка 4: Тренировка

Да, за жалост, няма по какъв начин да ни се размине и тренировката. Препоръчваме ви да започнете с няколко извършения с тежести, след това да преминете към кардио и да разпуснете с разтягания.

Най-гледаната видео подготовка в Youtube: Зумба за три минути

Стъпка 5: Foam roller 

Този наличен фитнес апарат ще ни е от изгода освен, с цел да смекчи мускулната болежка на другия ден, само че и ще размени антицелулитните разтривки. Ако не разполагате с подобен, несъмнено, можете да пропуснете тази стъпка.

 SOS режим за бързо унищожаване на целулита

Стъпка 6: Гореща вана

След тренировката се поглезете с топла вана с есенциални масла и сол – по този начин ще хидратирате кожата и ще позволите на порите да се отворят в подготовка за идната терапия.

Стъпка 7: Ексфолиране с кафе

Кафето е максимален асистент в битката с целулита, тъй като въздейства на кожата ни удобно и ни оказва помощ да се отървем от непотребната вода. Същевременно отстранява мъртвата кожа и подхранва. Можете да си извършите домакински ексфолиант, като смесите кафе с лъжица кокосово масло.

7-минутна подготовка срещу целулит

Стъпка 8: Хладък душ

Промяната в температурата ще задейства тялото и метаболизма, което ще подейства удобно на кожата.

Стъпка 9: Антицелулитен масаж

И тук идва моментът на продуктите, които са основани, с цел да ни оказват помощ да премахнем резултата на портокаловата кожа. След ексфолирането и всички стъпки преди него те ще работят още по-благоприятно.

Важно е да не бързате да се пъхате отново под душа, с цел да премахнете крема, а да го оставите да подейства няколко часа. Ако имате опция, сложете пола или рокля, която да предотврати залепването на облеклата по кожата, което ще отнеме част от продукта.

Домашно олио срещу целулит

Най-универсалното предписание за намаляване, заемка от французойките

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР