Вместо да почива по плажовете след усилния телевизионен сезон шеф

...
Вместо да почива по плажовете след усилния телевизионен сезон шеф
Коментари Харесай

Черна завист в NOVA! Шеф Ангелов нанесе страшен удар

Вместо да почива по плажовете след усилния ефирен сезон началник Виктор Ангелов се скъсва от работа и през лятото.

Топ готвачът ежедневно прави по няколко тегела сред заведенията за хранене и високооборотната си кебапчийница в София, а търчи и по настоятелен срещи. Преди дни той завърши договарянията за нова договорка, която ще даде още по-голям подтик на така и така сполучливия му бизнес.

В началото на седмицата Виктор имаше планувана среща в ресторант на ул. „ Оборище ”. Двама мъже чакаха страшилището от „ Хелс Китчън ” в заведението, а щом кулинарят дойде, тримата се настаниха на маса навън. После компанията разстели на масата куп документи и стартира оживена полемика. Личеше си, че се разисква сериозна договорка, в която ще бъдат заложени доста пари. Каква тъкмо обаче, не стана ясно за страничните наблюдаващи на рандевуто.

Виктор и господата пред него съумяха да реализират единодушие по всички параметри за към половин час. После си стиснаха ръцете и си пожелаха триумф в бъдещото начинание, станаха от масата и напуснаха ресторанта. На улицата обаче не се разделиха незабавно, а си побъбриха другарски още към 10 минути, написа Уикенд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР