Вместо да изберат модерен нов подарък тази година за любим

...
Вместо да изберат модерен нов подарък тази година за любим
Коментари Харесай

Куче като празничен подарък? Експертът по обучение на домашни любимци споделя 3 ключови съвета, които да обмислите тази Коледа

Вместо да изберат съвременен нов подарък тази година за обичан човек, някои хора обмислят подаряването на домакински любим за празниците.

Един домакински любим, несъмнено, идва с набор от отговорности, които подаряващите - без значение получателите - може да не са обмислили изцяло.

Карл Питърсън, основен изпълнителен шеф на Bark Busters Home Dog Training, със седалище в Данвил, Калифорния, показа с Fox News Digital своите най-хубави препоръки за това по какъв начин да приготви притежателите на домашни любимци за първи път за окосмен нов другар тази година.

Подаряването на домакински любим за празниците може да наподобява като добра концепция, само че специалист по образование на кучета разкри препоръки за взимане на верни решения, когато го вършиме. (iStock)

1. Използвайте надзорен лист

Самият притежател на два голдън ретривъра, Питърсън сподели, че неговият съвет №1 е да се направи надзорен лист, когато обмисляте да подарите куче на со...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР