ВМА е кауза, ВМА е припозната като една стабилна болница,

...
ВМА е кауза, ВМА е припозната като една стабилна болница,
Коментари Харесай

ВМА отбеляза 127 години от основаването си

ВМА е идея, ВМА е припозната като една постоянна болница, която стои зад тила на своите чиновници. Имаме растеж на пациентите с към 15 % по отношение на миналата година. За тази година са осъществени над 127 000 прегледа в нашата болница. Извършихме прегледи на повече от 7000 души отвън работно време. Не е незначителен и фактът, че за това време станахме и референтен център за Източна Европа. Това разгласи шефът на ВМА бриг. ген. проф. Венцислав Мутафчийски, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,По отношение на финансовата част ВМА няма задължения към този момент от 4 години. Добрите финансови резултати ни разрешиха да реинвестираме 9 милиона и половина и да закупим инсталация. В тази връзка желая да споделя, че разполагаме с ядрено-магнитен резонанс, който няма прилика в България. Освен това целият хириргичен инструментариум беше заменен'', уточни шефът на лечебното заведение.

Нашето схващане е, че всеки български военнослужещ има право на лекуване, освен в централната болница, само че и на всички места другаде, сподели още Мутафчийски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР