Влюбването до уши може да заслепява доста сериозно силния пол

...
Влюбването до уши може да заслепява доста сериозно силния пол
Коментари Харесай

5 признака, че е време да я разкараш

Влюбването до уши може да заслепява много съществено мощния пол - влюбваш се в нея и ослепяваш за всички дефекти. Подобна особеност най-често вади очите на приятелите или избледнява, когато прекалиш с алкохола, само че непознатото мнение от време на време може да се трансформира в най-ценното богатство за теб. И в случай че никой не желае да ти го каже, тъй като ще се превърнеш в същински гъз, тогава ще спестим хейта на твоите другари и ще ти покажем тези признаци, които припомнят, че е време да ѝ покажеш вратата!

Емоцията

Някои споделят, че същинските усеща постоянно остават мощни от началото до края на връзката, само че всичко си има период на валидност. И в случай че тази вечер се прибереш и видиш ухилената физиономия а на благото, без да ти трепне нещо, значи имаме неприятно вести за теб и положителни за компанията, която от дълго време се пробва да ти го каже. Искаш ли да схванеш това по най-лесния и неусетен метод? Прецени къде се чувстваш по-добре, когато си с другари на открито или с нея вкъщи, само че без секса, тъй като този транспортен съд е отплавал от дълго време! Някои неща просто би трябвало да свършат, преди да е станало прекомерно късно.

Пари

Жените би трябвало да схванат, че ние също ценим това, което получаваме в края на месеца или в случай че се споделяме Рокфелер, значи в края на деня. Обичаме също стилните облекла, само че има цели като летни гуми за колата, които не търпят отсрочване. Кога ще пристигна денят, в който нейната 5-ватова лампа ще светне, индикирайки мисловна активност? Искаме си парите, благо, а и ги ценим доста повече, в сравнение с ти, когато отидеш в магазина за парцалки. Истинската жена е тази, която е самостоятелна и не ти се усмихва, с цел да си платиш връзката! Ако си почнал да я издържаш, тогава по-добре инвестирай в най-древната специалност, най-малко ще получаваш това, за което си плащаш.

Сравненията

Едно доста антично оръжие, което Бог е дал на дамата, подло от негова страна, но нямаме различен избор. Запознай се с този способ, който побърква егото ти и прави чудеса с нейните стремежи. Сравнението е покана за съревнование, в което искаш да участваш и да се докажеш. Понякога ще бъде поднесено тихичкo, а различен път ще е във формата на хвърлена ръкавица. Колко пъти си чувал, че колежките ги взимат от работа? Спомняш ли си за положителния ѝ някогашен другар, който миеше чиниите, когато тя се измори, а някъде там не се ли крие и оня с огромната сабя в гащите? Точно по този начин, оня, който постоянно е бил по-добър от теб. Събуди се, драги, тъй като твоята обичана просто те манипулира и лъже в очите, до момента в който ти се опитваш да играеш най-жалката роля в нейния цирк. Искаш ли да го провериш, попитай кой от приятелите ти прави същите магарии, които правиш и ти? За същинската жена ще си съвършен тъкмо по този начин, както изглеждаш, а за всички останали ще бъдеш този, който има потребност от моделиране.

Чехларството

Най-добрият бизнес в днешно време, практикуван от нежния пол. Основните домашни люде се държат в сериозен плен от стоманения ѝ ток. Не си мисли, че оставя белези, тъй като тя го стоварва само с копринена забрадка върху теб и може да си ранен, само че въпреки всичко благополучен, алтернативата е тъп и твърдоглав. Ако си попаднал в този бранш или изпитваш ударите на ориста, тогава подозираме, че имаш копието на Моника Белучи, циците на Памела Андерсън или Ирина Шейк - българско произвеждане. Имахме една друга Ирина в класа, но за различен шейкър ставаше дума. Не си отговорен за ориста си, тъй като имаш някакви усеща или оценяваш женската хубост, упрекваме дамите, които от дълго време се пробват да отмъстят за оня път, в който са били жертви. Ставаш чехльо, тъй като я обичаш и си подготвен на всичко за нея, а най-страшното е, че тя го знае и внезапно не харесваш футбол, отричаш се от приятелите си, спираш да споделяш с околните и ставаш нейната играчка. Молиш се за секс, извиняваш се, като че ли има защо и живееш в пъкъла с илюзията, че е същински парадайс. Събуди се, счупи оковите и покажи малко темперамент.

Свободната воля

Предполагаме, че това е единственото, за което една жена би трябвало да отиде в Страсбург. Спомняш ли си онази прелестна игра Sims? Там всяко дребосъче можеше да има свободна воля или да се трансформира в робот, който просто да се радва на това, което му кажат. Спомни си последният път, когато изиска да направиш нещо и по какъв начин ти беше отказано? Колко постоянно се случва това? В инспекцията се оказа, че ти си привързан с партньорка, а не с майка си. Всяка връзка би трябвало да има ценене на мнението, а посредством операции получаваш вярното мнение, което най-често е и нейното мнение!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР