Влюбеният в Гергана Стоянова гард ѝ се обаждал в 2

...
Влюбеният в Гергана Стоянова гард ѝ се обаждал в 2
Коментари Харесай

Актриса от Бургас получавала заплахи от охранител с биполярно разстройство

Влюбеният в Гергана Стоянова гард ѝ се обаждал в 2 часа през нощта, а по-късно й писал, че ще я обеси на червата ѝ

Гергана Стоянова, е станала жертва на тормоз. Моята история обаче има благополучен край, показа в „ Тази заран “ по бТВ актрисата, която е родена в Бургас. Човекът към този момент е спретнат в лечебно заведение, само че в един миг ще излезе още веднъж на открито, добави тя. 

„ От години повеждам фестивала на фолклорната носия в Жеравна. До сцената постоянно има защита, с цел да не разрешава на всички да се качват. Този човек е бил гард там. Дала съм си телефона на някого от съорганизаторите. Той е чул и си го е записал “, споделя актрисата. 

„ Фестивалът продължава три дни. Връщам се и ми звъни по телефона чужд номер. Обясни ми, че е от Жеравна, само че името му нищо не ми говореше. Предложи да се забележим, с цел да набележим някакви стъпки. Помислих си, че може да съм говорила с някого за това и му предложих да се забележим на подготовката на спектакъл „ Сълза и смях “. Човекът дойде, само че не се сетих за него, тъй като там е бил облечен по един метод, а в този момент по различен “, прибавя тя. 

„ Седнахме да пием чай. Питах го какво желае и той предложи „ Да набележим... по какъв начин ще тръгнем “ и го питах „ къде считаме да вървим? “, след което ми съобщи: „ Сигурно си усетила тези искри, които прехвърчаха сред нас “ и започнах да мисля защо става въпрос “, споделя Стоянова. 

„ Казах му, че несъмнено има някаква неточност, тъй като аз си имам другар и деца, а той отговори, че нямало проблем, щял да ги гледа. Той ми напомни, че съм му била дала бира. Явно някой е минал и ми я е оставил и аз съм му я дала, а той е решил, че това е жест от моя страна “, прибавя тя. 

„ Разделихме се и мислих, че всичко е завършило, само че стартира да ми звъни по телефона, да си фантазира, че имаме среща. Романтично беше досега, в който стартира да ми звъни през нощта в 1-2 часа и в 5:00 сутринта “, споделя актрисата. 

„ Блокирах го, само че стартира от други телефонни номера да ми звъни. Започна да ме тормози по цяла нощ. Явно работи като защита. Не знам дали разполага с оръжие. Подадох тъжба в полицията. Извикаха го и даде обещание, че няма повече да ми се обажда. Спря, само че продължи да ми написа. Мислих, че е неуместно да занимавам служителите на реда с това, тъй като може в това време някъде жена и дете да имат потребност от помощ “, споделя тя. 

Получавах обаче закани, че ще ме накълца и ще ме обеси на червата ми, споделя Гергана Стоянова. 

„ Ще те изкормя като риба “, „ Ще умреш като Къро и адашката “ са част от заканите, които охранителят й отправил с СМС. 

„ Благодаря на Пета престъпна група „ Витоша “ в нашето районно! Преди два дни го извикаха да даде пояснения. Питат го за какво ми написа, а той дава отговор, че майка му умряла. Полицаите ми обясниха, че момчето в действителност не е добре и стояло още в сектора. Благодаря на проверяващия прокурор, който реагира! Заведоха го от полицията в Центъра за психологично здраве! “, прибавя тя. 

„ Може би индивидът има биполярно разстройство. Вземал е лекарства. Майка му се е грижила за него и в този момент твърди, че аз съм била единственото, което му останало “, споделя младата дама. 

„ Не бива да позволявате някой да ви написа „ Ще те изкормя като риба! “! Реагирайте незабавно, тъй като може да не стигне до вас, а до най-близкото момиче, с което ще се опита да има връзка “, прикани тя. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР