Влюбеният до уши в синоптичката от Нова тв Деси Банова

...
Влюбеният до уши в синоптичката от Нова тв Деси Банова
Коментари Харесай

Влюбеният Плевнелиев профука 300 бона за 5 месеца по Деси Банова

Влюбеният до уши в синоптичката от Нова тв Деси Банова някогашен държавен глава е развързал крепко кесията, с цел да направи щастлива дългокраката русокоска. За петте месеца, откогато са публично гаджета, Плевнелиев е профукал към 300 000 лв. по Деси Банова, пресмятат не без злоба колежки на синоптичката. Сред ярките доказателства за любовта на Росен към Деси Банова е поръчаният от 53-годишния квалифициран инженер автомобил "Тесла " за синоптичката. Возилото коства 140 000 лв. и се чака всеки миг да дойде от Америка, написа "Уикенд ".
"Росен реши да изненада Деси с нова кола, до момента в който двамата бяха в Щатите предишния месец. Там президентът взе участие на интернационален конгрес в Ню Орлиънс и взе изгората със себе си. Докато Плевнелиев бе ангажиран като пратеник на форума, Деси прегледа забележителностите на града, а най-после тя бе сюрпризирана с покупката на автомобила. Новата "Тесла " ще дойде в средата на месец януари в България, защото пътува по море ", издават колежки на знойната русокоска.
Луксозният електроавтомобил не е единственият баровски подарък, който влюбеният Плевнелиев прави на синоптичката. "Деси в никакъв случай не е била толкоз обгрижвана, въпреки постоянно да е имала взаимоотношения с богати мъже. Буквално всеки ден получава цветя и разнообразни дарове от Плевнелиев. Той й е извадил златна карта на "Дойче банк ", с която тя може да пазари на воля в целия свят. Плевнелиев е милионер и ВИП клиент на немската банка “, впечатлени са близки до Деси Банова.
По време на американската почивка на хубавицата, Росен я изненадал и с различен подарък – финален модел "Айфон " X. Освен това президентът бил великодушен и към дъщерята на възлюбената си – Йоана. Малката също получавала ежедневни дарове. За последно доведеният й баща Росен я изненадал с ховърборд. Освен това Плевнелиев е поел ангажимент да изучи 10-годишното момиче в чужбина.
Откако са дружно, Плевнелиев и Деси Банова са посетили на 2 пъти Америка, отскочиха до Лондон, с цел да гледат триумфа на Григор Димитров на финалния шампионат на АТП, а в този момент стягат куфарите за почивка в Шанхай. В Китай Деси Банова и Росен Плевнелиев ще изкарат една седмица, като единствено самолетните билети за бизнес класата до Китай костват $5000. Двамата ще отседнат в апартамент в 5-звезден хотел, като престоя им в Азия ще коства близо 20 000 $. "След това възнамеряват да отскочат до Сингапур, само че това пътешестване не е доста несъмнено ".
Плевнелиев заведе Деси в Естония, като двамата изкараха 4 дни на Балтийско море, по-късно президентът разведе синоптичката за 3 дни из Франкфурт и Мюнхен, а най-честата дестинация на влюбените е Гърция. За петте месеца, откогато са дружно, Росен и Деси са посетили южната ни съседка най-малко 4 пъти, като отсядат както в имението на дипломирания инженер на Халкидики, по този начин и в реномирани хотели в Атина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР