Влюбените в тези зодии се карат помежду си почти постоянно.

...
Влюбените в тези зодии се карат помежду си почти постоянно.
Коментари Харесай

Двойките от тези зодии изобщо не са един за друг

Влюбените в тези зодии се карат между тях съвсем непрекъснато. Те не могат да разчитат желанията си и формулират спорни послания. Въпреки това те не желаят да вземат решение за разлъка дълго време.

Двойките от тези зодии въобще не са един за различен

Някои двойки вземат решение да стартират връзка единствено когато са сигурни, че могат да поддържат връзка между тях. Има обаче и такива, които желаят връзка на първо място, тъй като изпитват мощно привличане един към различен. Те се пробват да останат като двойка допустимо най-дълго, макар че не се усещат добре дружно.

Тези зодиакални двойки желаят да бъдат дружно макар недоразуменията си
Влюбените се борят за връзката си дълго време:

Стрелец и Лъв

Лъвът притегля вниманието към Стрелец, тъй като е притеглен от възприятието му за комизъм и любознанието към света. При по-близко запознанство обаче открива, че половинката му е в меланхолично въодушевление съвсем от самото начало и въобще не се радва на живота. Той прекарва доста време в опити да разсъни още веднъж изгубената искра в него, само че не съумява да реализира задачата си. След това си потегля.

Дева и Скорпион

Те имат напълно друг метод към живота, само че първоначално го намират за прелъстителен. Всеки от тях обича да се оплаква малко, драговолно подлага на критика държанието на другите и си показва тъмни сюжети. Девата обаче желае да се дистанцира от него, а Скорпионът драматизира съвсем непрекъснато. След малко време стартират да се уморяват един от различен, само че нормално се разделят едвам след няколко месеца.

Рак и Телец

Силното привличане сред тях бързо се трансформира в токсична причинност и след доста години в ненавист. Рак и Телец в никакъв случай няма да бъдат щастливи един с различен. Те са дружно от боязън от самотност и вземат решение да имат връзка единствено тъй като и двамата обичат романтиката.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР