Влюбените са вдигнали тайна сватба в Гърция. Според запознати Джино

...
Влюбените са вдигнали тайна сватба в Гърция. Според запознати Джино
Коментари Харесай

Джино с тайна сватба в Гърция

Влюбените са вдигнали загадка женитба в Гърция. Според осведомени Джино и Кристиана решили да положат обети в южната ни съседка, с цел да се скрият от любознанието на медиите и почитателите у нас.

Заедно с тях били единствено най-близките им родственици, които станали очевидци и на брака им. Откакто е с доткро Канева, Джино напълно е трансформирал метода си на живот и даже е изтрил профилите си в обществените мрежи, където преди поставаше всяка стъпка от всекидневието си.

Към днешна дата той е посветил цялото си време на Кристиана и новия си бизнес. Припомняме ви, че Кристиана и Джино се сгодиха през август като вместо пръстени, си татуираха идентични халки на безименните си пръсти.

Брюнетката е приключила Медицинския университет и работи в МБАЛ " Света София ", а с Бианкалана се срещнали около множеството му интервенции след тежката злополука, която претърпя в Чикаго.

Близките му се радват, че най-сетне е намерил любовта на живота си след несполучливите връзки с поп фолк певицата Джена и полския модел и милионерка Изабеа Родригес, предават от Телеграф.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР