Влюбените организираха за себе си и гостите си истинска златна

...
Влюбените организираха за себе си и гостите си истинска златна
Коментари Харесай

Щерката на Никола Гюзелев със златна сватба


Влюбените проведоха за себе си и гостите си същинска златна женитба, като тематиката, определена от младоженците, бе злато, перли и бяло. Въпреки че на женитба по традиция единствено булката се облича в бяло, майката на Адриана - именитата балерина Анна Мария-Гюзелева, бе с бели претекстове на празничната си рокля и сияеше до щастливата си щерка.

Освен майката на Ади в бяло грееха съвсем всички от приятелите на младоженците, в това число и някои от дамите, както и оркестърът, който радваше гостите по време на вечерната част на сватбата.

Булката смени две рокли, като се врече на обичания си в бяло и златно, а за вечерната част на купона бе избрала златист тоалет от две елементи - златен топ и бледозлатиста пола. Букетът й също бе строго по сватбената тематика - снежнобели орхидеи със златисти орнаменти. Съпругът й пък се врече във безконечна честност в снежнобял костюм.

Актьори като Даниел Цочев, реализатори като националната певица Смиляна Захариева, която зарадва младоженците с разтърсващи родопски песни, кулинари, италиански и родни другари на фамилията изпълниха масите под фенерите в сватбената нощ. Въпреки че на тържеството имаше национални песни, Адриана решила сватбата да е издържана в по-изискан и американски жанр - младоженците се врекоха под арка, украсена с цветя, и даже размениха брачни обети пред очевидците по чуждоземен бит.

Ади и Доб разрязаха и тематична торта в златно, украсена с бронзови цветя, а през това време шаферките на Адриана снимаха специфичните гривни, които красивата младоженка им бе избрала. Златни извивки с красиви перли и цветя красяха ръцете на всяка една от помощничките на булката по време на дългия брачен ден.

" Носете ги с обич и мемоари ", пожела на приятелките си младата брачна половинка. Адриана от години е дружно с обичания си, като двамата не стопират да обикалят из обожаваната от Ади и починалия й татко Италия. Детето на операта, както приятелите назовават красивата Адриана, неотдавна се прочу и като кулинарен блогър и даже провежда тематична вечеря с куверти, готова персонално от нея, на италианска тематика, написа България Днес.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР