Влюбените, които станаха семейство само преди месец, на 12 юли,

...
Влюбените, които станаха семейство само преди месец, на 12 юли,
Коментари Харесай

Гущерови на романтично заточение в италиански манастир


Влюбените, които станаха семейство единствено преди месец, на 12 юли, очевидно са подхванали следващия европейски воаяж, в случай че съдим от story-тата, които Гущерова споделя със своята публика в обществената мрежа " Инстаграм ".

Вчера тя пусна богато отрупаната маса, на която със брачна половинка й закусват в един от най-луксозните хотели в Милано - " Four Seasons ".

На фрагмента проличава, че Гущерови се хранят не в ресторанта с останалите посетители на хотела, а румсървисът им е сервирал бъркани яйца с фино препечения бекон, картофето пюре, овесени ядки, фреш, мъфини и топли кроасани непосредствено в стаята им.

На трапезата се вижда и брой на третия по известност ежедневник в Съединени американски щати - " Ню Йорк Таймс ". В него надали има забавни за Светлана четива, само че евентуално брачният партньор й открива в него неща, касаещи бизнеса му. Любопитен подробност е, че хотелът се обитава в някогашен манастир от 15-и век.

По-рано през днешния ден пък младоженка Гущерова пусна story-та и от най-луксозния хотел в Монте Карло - " Horel De Paris ". Явно двойката е на следващото странствуване из ВИП-локациите в Европа.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР