Влюбените имали нужда от финансова инжекция, тъй като бившият футболист

...
Влюбените имали нужда от финансова инжекция, тъй като бившият футболист
Коментари Харесай

Изтече От Вътрешния Кръг! Ето Каква Сума Ще Гушнат Благой И Златка За Цирка В Брадъра!

Влюбените имали потребност от финансова инжекция, защото някогашният футболист бил опустошен след последния си бракоразвод с Есмер Омерова, от която има наследник Елай. Бизнесът на плеймейтката с продажба на рокли по интернет също отдавана зациклил.

Следващият най-голям хонорар, след този на Златка и Благой, бил на поп фолк певицата Емануела. Тя се навила да влезе наново в къщата на „ Биг Брадър “ против 100 бона.

Въпреки че е на върха на славата си, поп фолк изпълнителката не се обидила, че надалеч по-неуспялата от нея Райкова ще вземе с 50 бона от горната страна, тъй като по време на престоя си в къщата тя имала право да излиза и да извършва служебните си задължения.

Присъствието на Емануела в Нови хан по никакъв начин не е инцидентно. Очаква се точно тя да сложи на тестване прясната обич на Златка и Благой. Преди години поп фолк изпълнителката е имала любовта спекулация с Джизъса, написа разкрития. Тогава той беше женен за гимнастичката Христина Витанова, от която има две деца. Още с първата задача, когато Емануела и Благой бяха разпределени в един тим, Големият брат съумя да разсъни ревността на Златка. Тогава плеймейтката бе безапелационна пред Биг Брадър, че не желае да я забъркват в любовен триъгълник.

Останалите звезди в риалити формата по Нова тв се разписали против много по-скромни суми от порядъка на 40 до 50 хиляди лв., доверяват от екипа на шоуто.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР