Влюбени сте, взели сте решение да се ожените. Всичко е

...
Влюбени сте, взели сте решение да се ожените. Всичко е
Коментари Харесай

10 неща, които всяка двойка трябва да направи преди брака

Влюбени сте, взели сте решение да се ожените. Всичко е толкоз прелестно, тъй като сте щастливи и нямате самообладание да прекарате живота си дружно. Щастието ви обаче може да се помрачи, в случай че не извършите някои неща преди този момент. Ако сте двойка от относително скоро и не сте имали физическото време да разберете нужното за другия, добре е да предприемете някои дейности и да проведете значими диалози, които ще ви оказват помощ да разберете дали бъдещето ви ще е щастливо. Какво би трябвало да направи всяка двойка, с цел да има благополучен брак в бъдеще?

1. Отидете на неподготвено странствуване.
Характерите на хората си личат най-вече в непредвидени обстановки. При такова пътешестване ще разберете по какъв начин работи той в изваждащи от строя условия. Ще си проличи дали можете да бъдете екип и да действате в синхрон или не си пасвате и ще се скарате.

2. Да разберете полезностите си.
За благополучен брак е значимо и двамата сътрудници да споделят общи полезности, които да ги водят дружно напред. Обсъждайте разнообразни аспекти на обществения живот, политиката, разбиранията ви за положително и неприятно. Коментирайте думите и реакциите на близки и познати. Това ще ви помогне да вникнете в ценностната система на другия.

3. Говорете за пари.
Ще бъде късно за този диалог откакто сте в брак. За да избегнете обстановки, в които се разминавате тотално във връзка с финансите в бъдеще, говорете за това в този момент.

4. И за деца.
Децата са не по-малко значима тематика от парите. Те са естественото продължение на любовта сред двама души, още повече встъпили в законна връзка. Важно е и двамата да сте на едно мнение в това отношение.

5. Вземете уроци по танци.
Помислете и над това, тъй като на сватбения ви ден ще ви се наложи да танцувате пред погледите на десетки посетители. Няма да е неприятно да сте в цялостен синхрон или най-малко да овладеете няколко стъпки.

6. Да поживеете дружно.
Като съвременни хора към този момент сме свободни да живеем с половинките си преди сватбата. Възползвайте се от свободата на времето, в което сме родени. Опитайте да поживеете известно време дружно преди да узаконите връзката си, тъй като това ще ви даде най-ясна визия що за човек е половинката ви.

7. Поговорете за имената си.
Добре е двойките да обсъдят измененията в името на булката след брака, с цел да няма ядосани. Често съпрузите се сърдят, в случай че половинките им не желаят да си сменят семейството. Препоръчително е да проведете този диалог в точния момент.

8. Срещайте се с околните на другия.
Важно е да установите връзка с родителите, приятелите, околните хора на другия преди да сключите брак. Това ще ви помогне да се внедрите в обществения кръг на другия, с цел да го влеете в своя.

9. Направете си годежни фотоси.
Те ще ви останат като доста безценен спомен. Годежните фотоси ще са последните ви публични фотоси преди да станете законно семейство.

10. Запишете се на курс дружно.
Една добра алтернатива е курс по готварство. Времето, прекарано в подготвяне на нещо вкусно ще се трансформира в едно от най-приятните за вас като младо семейство. Правете го дружно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР