Влюбената двойка се наслаждава на слънчевото време край плажа в

...
Влюбената двойка се наслаждава на слънчевото време край плажа в
Коментари Харесай

Софка глези Гринго като принц, плаща му джобни по 100 лева на ден


Влюбената двойка се любува на слънчевото време край плажа в Бургас, написа „ България днес”. След дългите и мъчителни 10 месеца в пандиза за рекет на предприемач, гаджето на певицата най-сетне се радва на свободата си.

И гребе от живота с цялостна мощ.

„ Малко на почивка” написа Софи в обществените мрежи. Тя разгласява и фотография от плажа, на която грее от благополучие, а зад нея се е излегнал обичаният й.

Романтичната почивка се заплаща напълно от Софка, която гледа възлюбения си като писано яйце. Гринго излезе още преди два месеца от пандиза, само че Маринова не може да се зарадва на свободата му.

Макар айтоския мачо сега да няма приходи, двамата със Софи считат, че е обикновено тя да се грижи за фамилния бюджет. И откакто полицията й го лиши съвсем за година, сега Маринова прави всичко, с цел да не се забърква Гринго в нови неприятности. Включително му обезпечава и по 100 лева джобни дневно.

За рождения му ден певицата го изненада с тузарски джип, който обаче се оказа малко по-скъп подарък от предстоящото. В последна сметка станало ясно, че возилото изисква категория „ C”, с цел да се ръководи.

„ Купихме джип като подарък за празника, обаче е доста огромен. Гринго я върна и я смени с друга кола. Сега и аз съм удовлетворен, и той е доволен”, споделя фолк певицата.

С новата кола двойката отпътува и на морето. Почивката им там обаче ще е къса, защото изпълнителката има много участия и вместо да пече дупето на плажа, би трябвало да запретва ръкави и да работи.

Все отново е глава на семейство!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР