Влюбен съм в моя лекар и смятам, че ако загубя

...
Влюбен съм в моя лекар и смятам, че ако загубя
Коментари Харесай

„Влюбен съм в моя лекар и смятам, че ако загубя 4 камъка, 40 години и имам ботокс, ще имам шанс“

Влюбен съм в моя доктор и считам, че в случай че изгубя четири камъка, 40 години и имах ботокс. Щях да се подлагам с късмет.

Тази седмица Джанет ме придружи до срещата ми, като измъкна проходилката ми от колата си без нито дума за недоволство, тъй като тя е пенсионирана здравна сестра и живее ангел. Но незабавно щом попитах лекаря от кое място е, възрастта му и детайлностите за фамилията му, Джанет стартира да ми дава The Glare.

Наслаждавах се на диалога с моя персонален доктор и е хубаво да чуя какво вършат братята му, сестра и татко си изкарват прехраната и мнението му за уелския футболен тим. Но Джанет ми подсети, че има хора, които чакат да го видят, тъй че аз насилствено се сбогувах.

Чакалните могат да бъдат мрачни, тъй като всеки има нещо на мозъка си и приказва шушукайки. И по този начин, преди да напуснем кабинета, изпяхме Twinkle Twinkle на едно малко дете и си поговорихме прелестно с хората, които чакаха там. Животът е прекомерно къс, с цел да бъде трагичен и усмивката не коства нищо.

Моят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР