Влюбен съм в кмета на Пазарджик. Българското общество заслужава във

...
Влюбен съм в кмета на Пазарджик. Българското общество заслужава във
Коментари Харесай

Журналист от БТВ: Влюбен съм в кмета на Пазарджик

„ Влюбен съм в кмета на Пазарджик. Българското общество заслужава във всеки град и село по един Тодор Попов. Даже по двама “. Това написа в профила си във Facebook журналистът от БТВ Петър Нанев.

Малко по-рано пазарджишкият кмет Тодор Попов участва на ревизия на ремонта на пътен сектор с премиера Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов.

Попов разяснява проблема с Васил Божков и СМС-ите, с което евентуално „ предизвика “ изблика в журналиста на БТВ. Медията през цялото време брани позициите на укриващия се зад граница Божков.

„ Всички сме минали по тази пързалка. Всички сме къпани с такава хладка вода, само че прекалиха... Човек като има високи цели, да си ги гони. Считам, че Влади се оправя извънредно сполучливо, харесваме го, тъй като по този начин би трябвало да се прави. Аз не съм от ГЕРБ, само че е значимо да се каже какво е направила страната за учебните заведения и стадионите. От Българска социалистическа партия си приказват, само че тук стадион, асфалт, саниране, мост, учебни заведения са направени с помощта на ръководещите “, съобщи кметът Попов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР