Влюбен донжуан бе изправен пред съда, защото се поддал на

...
Влюбен донжуан бе изправен пред съда, защото се поддал на
Коментари Харесай

Осъдиха абитуриент за бурен секс на бившето летище

Влюбен женкар бе изправен пред съда, тъй като се поддал на бурните си пристрастености, написа BulNews.bg.

Единадесетокласникът A.C.M. си харесал малолетна госпожица и не могъл да чака, с цел да я награби в обятията си. Горещата любовна история сред двамата влюбени се разиграла през лятото на 2016 година във Видин. Тогава 19-годишният юноша завихрил бурна случка с А.В.Б., която още не била навършила 14 години.

Двамата били толкоз хлътнали, че решили да подценен закона и да се отдадат на похотта си. Колата на младежа „ VW Vento “ се трансформирала в лодката на любовта на двете гълъбчета. Те си намерили насаме местенце край бившето летище на Видин и решили да се възползват.

Изглежда поклащането в колата толкоз се усладило на младежите, че те почнали постоянно да си уреждат сантиментални срещи на същото място. Връзката сред учениците траяла цяло лято. През това време те постоянно „ изхвърчали “ към небесата на летището, а на два пъти се приземили и в легла в две жилища.

Не се знае по какъв начин е завършила тяхната любовна история, само че наподобява невръстната госпожица изпортила възлюбения си и той бил измамен под отговорност за дейностите си.

Преди дни младежът бе наказан на три месеца условно от съда във Видин за съвкупление с малолетна. Той би трябвало да покрие и направените разходи по делото, които възлизат на близо 500 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР